Darren Aronofsky Black Swan’a KavuÅŸtu
| Yazan: Ijon Tichy · 26 Haziran 2009 | Paylaş |

The Wrestler ile usta yönetmenliğini bir kez daha kanıtlayan Darren Aronofsky, uzun yıllardır çekmeyi planladığı bir senaryo için de gereken desteği buldu.
“Black Swan” (Kara KuÄŸu) isimli senaryo 2005′te John McLaughlin tarafından kaleme alınmış ve Aronofsky’nin senaryo ekibinden Mark Heyman tarafından ele alınıp, filme uyarlanacak hale getirilmiÅŸti. 4 yıldan beri film için kaynak arayan Aronofsky, stüdyoların da onay vermesiyle çalışmalara baÅŸladı.
Aronofsky’nin stüdyolardan onay aldıktan sonra yaptığı ilk iÅŸ ise baÅŸrol oyuncusunu belirlemek oldu. Natalie Portman filmde, kariyerinin son yıllarında hayatının en büyük gösterisi için hazırlıklar yapan bir balerinin yaÅŸadıklarını canlandıracak.
İLGİLİ OLABİLECEK DİĞER METİNLER:




